Tastatura gaming Trust GXT 830 RW AVONN Mareste

Tastatura gaming Trust GXT 830 RW AVONN

21621

Produs nou

67,68 RON

Descriere produs

  • Trust GXT 830-RW Avonn va ofera o tastatura completa gaming cu 12 taste multimedia. Lasati iluminatul placut in unde de curcubeu sa va ghideze si pentru a apasa intotdeauna tasta potrivita!
  • Tastatura pentru jocuri Avonn va va completa configuratia de jocuri cu culori vii. Luminile LED sunt reglabile ca luminozitate, ceea ce face ca GXT 830-RW sa fie perfecta pentru jocuri in intuneric: alegeti-va culoarea de razboi sau atrageti-va dusmanii in plasa, cu iluminatul ademenitor in unde de curcubeu.
  • Tastatura dispune de o dimensiune completa, ceea ce inseamna ca este proiectata optim pentru o tastare rapida. GXT 830-RW este echipata cu tehnologie anti-ghosting, pentru un joc rapid si de precizie. Veti mentine controlul chiar si cand apasati pana la 6 taste simultan.
  • Avonn este echipata cu 12 taste media cu acces direct, facand posibila controlarea muzicii sau a iluminarii LED a tastaturii. Puteti chiar reda si intrerupe muzica, incepe o cautare sau schimba paginile direct, cu ajutorul tastelor. Comutatorul special pentru modul joc asigura faptul ca nu va veti intoarce accidental pe desktop la apasarea tastei Windows, deoarece dezactiveaza tasta in timpul jocului.
  • GXT 830-RW este construit pentru plug and play: conectati pur si simplu la portul USB al calculatorului si in cateva secunde sunteti gata de actiune. Fara drivere, CD-uri sau software suplimentar.

Recenzii

Scrie o recenzie

Tastatura gaming Trust GXT 830 RW AVONN

Tastatura gaming Trust GXT 830 RW AVONN

13 alte produse in aceeasi categorie:

Viziteaza site-ul Ciboffice.ro pe ShopMania