1. CIB OFFICE SOLUTIONS SRL (administrator al site-ului www.ciboffice.ro), se obliga sa respecte cu strictete confidentialitatea datelor personale ale clientilor sai si se angajează să nu le transmita catre terti, folosindu-le numai in scopul pentru care au fost solicitate: stabilire contact cu clientii, efectuare comenzi online si/sau evaluare produse şi servicii oferite. CIB OFFICE SOLUTIONS SRL-D poate trimite notificari periodice utilizatorilor si/sau mesaje in scop publicitar. www.ciboffice.ro NU promoveaza SPAM-ul. Orice utilizator poate opta in orice moment pentru stergerea datelor sale personale.

2. Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulatie a acestor date, modificata şi completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protectia vietii private în sectorul comunicatiilor electronice, CIB OFFICE SOLUTIONS SRL se obliga sa administreze in conditii de siguranta şi numai pentru scopurile specificate, datele personale care ne sunt furnizate de catre dumneavoastra, de un membru al familiei dumneavoastra, ori de catre o alta persoana.
Colectarea datelor are ca scop: marketing, furnizare de servicii si bunuri, evaluarea produselor si serviciilor oferite, publicitate, servicii de comunicatii electronice.
In calitate de utilizator (vizitator care se inregistreaza si transmite datele personale prin formularul de inregistrare) sunteti obligat să furnizati datele solicitate, acestea fiind necesare pentru validarea comenzii transmise, livrarea produselor comandate şi emiterea facturii. In cazul in care intervine un refuz din partea dvs., intervine imposibilitatea livrarii comenzii.
Informatiile inregistrate sunt destinate utilizării exclusiv de catre CIB OFFICE SOLUTIONS SRL.
Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale şi dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteti adresa completand o cerere scrisa, datata şi semnata la adresa de e-mail: office@ciboffice.ro. De asemenea, va este recunoscut dreptul de a va adresa justitiei. Dacă unele din datele despre dumneavoastră sunt incorecte, va rugam a ne informa in cel mai scurt timp posibil.   

3. Orice persoana are dreptul de a se opune, pentru motive legitime, la prelucrarea datelor personale. Acest drept de opozitie poate fi exclus pentru anumite prelucrari prevazute de lege (prelucrari efectuate de: serviciile financiare şi fiscale, politie, justitie, securitate socială), rezultand ca, aceasta mentiune, nu poate figura daca prelucrarea datelor are un caracter obligatoriu;

4. Orice persoana are, de asemenea, dreptul de a se opune, în mod gratuit şi fara nici o justificare, la prelucrarea datelor sale personale in scopurile marketing-ului direct.


Viziteaza site-ul Ciboffice.ro pe ShopMania